فایلهای تصویری ۷ کارگاه آموزشی مجازی سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان در بخش بینالملل در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری یزد باما به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد ؛سال گذشته کارگاههای آموزشی سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان به دلیل شرایط کرونایی در دو بخش ملی و بینالمللی به صورت مجازی برگزار و با استقبال دانشجویان و علاقهمندان به سینما مواجه شد.
این کارگاهها به صورت ضبط شده (در بخش بینالملل با زیرنویس) در پلتفرم جشنواره ارائه شد و در ادامه پرسش و پاسخ محدود با حاضران در کارگاه به صورت زنده و نیم ساعت بعد از هر کارگاه از طریق فضای اسکای روم صورت گرفت.
بر اساس این خبر، بهار سال ۹۹ نیز با توجه به آغاز شیوع بیماری همهگیر کرونا، برای نخستین بار فایلهای تصویری کارگاههای آموزشی جشنواره سی و دوم (که به شکل حضوری در سال ۹۸ برپا شده بود) از طریق سایت جشنواره ارائه شده بود.
امسال نیز پس از طی مراحل آمادهسازی کارگاههای آموزشی توسط دبیرخانه جشنواره، کارگاههای جشنواره سی و سوم، با عناوین زیر از طریق سایت جشنواره و صفحه رسمی جشنواره در آپارات منتشر شد:
۱- معرفی و شناخت عناصر فیلمنامه در سینمای کودک (فدریکا یاکوبللی، استاد فیلمنامهنویسی از ایتالیا)
۲- تکنیکها (متدها)ی بازیگری معاصر در فیلمهای کودکان و نوجوانان (آنا ردی از بازیگران تئاتر و سینمای ایتالیا)
۳- جایگاه تجربه در روایت فیلمهای انیمیشن (یان جوئت از فرانسه)
۴- مفهوم شخصیت در سینمای کودک با تمرکز بر سینمای کودک قزاقستان (الکساندرا پورشنوا از منتقدان مطرح قزاقستان و عضو فیپرشی)
۵- فیلم عروسکی و نحوه ارتباط آن با جهان کودکان (رامان جیت کائور از هند و لی تامسون از انگلستان)
۶- چگونه فیلم کودک خود را به بازارهای جهانی معرفی کنیم؟ (چاندرا کیجاها از توزیعکنندگان و پخشکنندگان مطرح سینمای هند و معاون اجرایی جشنواره آسیاپاسیفیک)
۷- جایگاه ریتم در فرآیند کارگردانی فیلم کودک (عبدال رمیدکا از کارگردانان سینمای کودک قزاقستان).
گفتنی است طی روزهای گذشته، فایلهای تصویری کارگاههای بخش ملی نیز از طریق سایت جشنواره و صفحه جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان در آپارات منتشر شده بود.
لینک دانلود کارگاه های مجازی بین الملل سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان