حمایت قاطع معاون استاندار یزد از فرهنگ

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد، در دیدار با مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، با اشاره به “مظلومیت” فرهنگ و نیاز آن به توجه جدی‌تر، متذکر شد که با وجود مشکلات اقتصادی، فرهنگ به عنوان زیربنای حل چالش‌های اجتماعی، به ویژه در میان جوانان، باید در اولویت قرار گیرد .

به گزارش پایگاه خبری یزدباما ؛ معاون استاندار یزد بر حمایت قاطع از بخش فرهنگ تأکید کرد و آن را “مظلوم” خواند که نیازمند توجه جدی‌تر است. محمدعلی شاه‌حسینی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد، روز چهارشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۴  در دیدار با مدیرکل و معاونان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد اظهار داشت: «با وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی که اولویت‌های جامعه را تحت تأثیر قرار داده، توجه به فرهنگ به عنوان زیربنای حل چالش‌های اجتماعی به ویژه در میان جوانان باید در دستور کار قرار گیرد.»

شاه‌حسینی هشدار داد که تغییر اولویت‌ها می‌تواند در بلندمدت “آسیب‌های جبران‌ناپذیری” به همراه داشته باشد. وی به برنامه جامع توسعه استان تحت عنوان «یزد پایدار» اشاره کرد که با مشارکت نخبگان از تمامی جناح‌های سیاسی تدوین شده و هدف آن رفع نواقص برنامه‌های پیشین و هموار کردن مسیر توسعه استان است.

این مقام مسئول همچنین انتصاب عباس دانشی را به عنوان مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی تبریک گفت و آن را نتیجه “وفاق و همکاری در دولت” دانست. او ابراز امیدواری کرد که حضور دانشی به پیشرفت و هم‌افزایی در این حوزه منجر شود.

شاه‌حسینی در پایان بر “پایبندی کامل به ارزش‌ها و خطوط قرمز نظام مقدس جمهوری اسلامی” تأکید کرد و همکاری و همدلی تمامی مسئولان و دستگاه‌ها را برای تحقق اهداف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استان ضروری دانست. وی افزود که به نمایندگی از استاندار یزد، دکتر بابایی، پیگیر مسائل برنامه‌ریزی، بودجه، منابع انسانی، آموزش، توانمندسازی و بهره‌وری در دستگاه‌های دولتی استان است تا بستر مناسب برای انجام مأموریت‌ها فراهم شود و استان در مسیر توسعه پایدار حرکت کند.